Фоторепортаж

Житомирянки в коротких спідницях у міжнародний день міні. Фоторепортаж

4 March 2021, 16:30

Як би не змінювалися модні тенденції, мініспідниці завжди повертаються на лідируючі позиції. Так, у 2021 році один з найвідоміших фешн журналів анонсував повернення у тренди мініспідниць у стилі 60-х років.

Вважають, що британська дизайнерка одягу Мері Куант придумала мініспідницю на початку 60-х років та представила її у 1965 році мінісукнею. Існує легенда, що на сукню не вистачило матеріалу, тому вона була така коротка.

4 березня вважають днем мініспідниці, а довжиною міні називають таку, яка вище за коліно, зазвичай приблизно на 15 сантиметрів.

Під кінець 60-х міні витіснили мікроспідниці, а у 70-х у моду увійшли міді та максі. Хоча довжину міні довгий час і вважали символом легковажності, проте зараз така довжина стала звичною у діловій моді не залежно від віку. Адже не важливо, носить жінка штани, короткі чи довгі спідниці, це ніяк не впливає на її рівень компетентності та професійності. Головне, щоб їй було зручно і вона почувалася впевненою.

Хоча сьогодні тільки початок весни, вже не потрібно утеплюватися і житомирські жінки та дівчата із задоволенням дістали з шаф свої улюблені короткі весняні речі. Більшість і досі зігрівається довгими куртками і пальтами, проте у день мініспідниць нам таки вдалося відзняти впевнених і красивих житомирянок у міні.

Анна Максимова, фотокореспондентка Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мініспідниця  
Матеріали по темі