Події

У Бердичеві викрили два гральні заклади, які раніше вже закривали: у приміщеннях застали відвідувачів

25 March 2021, 13:52

24 березня у Бердичеві поліцейські спільно з працівниками Бердичівської окружної прокуратури провели слідчі дії у двох гральних залах, які відновили свою незаконну діяльність. Правоохоронці вилучили докази ведення грального бізнесу. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«Працівники Бердичівського райвідділу поліції за відповідною ухвалою суду провели обшуки у двох приміщеннях на вулицях Європейській та Шевченка в районному центрі, де раніше вже фіксували незаконний гральний бізнес», – йдеться у повідомленні.

Як було встановлено, доступ клієнтів усередину приміщень здійснювався приховано. На момент візиту поліцейських вхідні двері були замкненими попри те, що всередині перебували адміністратори і відвідувачі.

Як з’ясувалось, ігрові місця вже обладнали новою технікою з відповідним програмним забезпеченням, що дозволяло відвідувачам отримувати доступ до азартних ігор.

У ході обшуку поліцейські вилучили з приміщень комп’ютерну техніку, гроші, чорнову документацію та інші свідчення протиправної діяльності.

Досудове розслідування в обох випадках проводяться за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська окружна прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, 18 лютого 2021 року у місті Бердичів Житомирської області правоохоронці викрили незаконний гральний заклад. Під час обшуку виявили 15 комплектів ком’ютерної техніки зі встановленим програмним забезпеченням, систему відеонагляду, грошові кошти, отримані від продажу доступу до азартних ігор.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гральний заклад гральний бізнес Бердичів казино азартні ігри  
Матеріали по темі