Події

У Житомирі 19-річного працівника поштового відділення викрили в крадіжці телефона, який він сам же і замовив

25 March 2021, 16:16

У Житомирі 19-річний працівник поштового відділення викрав дорогий телефон з посилки, яку він же і замовив, а порожню коробку відправив назад продавцеві.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

«24 березня до Житомирського районного управління поліції звернулися представники однієї з логістичних компаній міста. Вони повідомили, що у їх відділенні хтось викрав мобільний телефон з відправлення», – йдеться у повідомленні.

Оперативники обласного центру провели низку першочергових заходів, у тому числі переглянули записи камер відеоспостереження та встановили причетного до викрадення засобу зв’язку. Ним виявився 19-річний працівник цього ж відділення. Як попередньо з’ясовано, хлопець замовив в інтернет-магазині вартісний мобільний телефон. За деякий час відправлення прийшло на відділення логістичної служби, де й працював замовник. Юнак забрав засіб зв’язку з посилки, а порожню коробку відправив назад продавцю.

Наразі вартісний мобільник у молодика вилучений, а за фактом крадіжки слідчі розпочали досудове розслідування. Поліція нагадує, що відповідно до ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України подібні діяння караються від штрафу до 5 років обмеження волі.

Нагадаємо, наприкінці січня 2021 року в Житомирі поліція викрила 44-річного стажера поштового відділення у крадіжках цінних речей з посилок, присланих з-за кордону.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці грудня 2020 житель Олевська спробував обдурити онлайн-магазин: під час огляду на поштовому відділенні замовленого товару замінив дорогий ґаджет на старий і повернув відправлення назад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка крадій злодій телефон поштове відділення  
Матеріали по темі