Події

​Уночі поблизу Житомира Skoda в'їхала у вантажівку: пасажир помер, водія госпіталізували

29 March 2021, 08:18

Уночі 29 березня на трасі Київ-Чоп поблизу села Березівка Житомирського району сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: легковик в'їхав у причіп вантажівки.

Про це вранці 29 березня Житомир.info повідомили в пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«29 березня о 00.13 на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими на 158 км траси Київ-Чоп в селі Березівка: водій Iveco повідомив, що у його вантажівку в’їхала Skoda Octavia. На місці ДТП було встановлено, що, попередньо, водій автомобіля Skoda не впорався з керуванням під час випередження і здійснив зіткнення з причепом вантажівки. Унаслідок ДТП пасажир легковика, 1991 р.н., загинув на місці події у кареті швидкої допомоги. Ще одна особа, 1997 р.н., можливо водій, була госпіталізована до лікарні», - повідомила пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук.

Патрульні викликали на місце ДТП слідчо-оперативну групу Житомирського рай управління поліції та забезпечили охорону місця події.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 22 березня у Коростишеві сталася смертельна ДТП: Volkswagen зачепив Chevrolet і влетів під вантажівку. У Volkswagen їхала компанія молодих людей. У наслідок ДТП загинули двоє чоловіків, 20 та 21 років, та 16-річна дівчина, ще один пасажир цієї автівки отримав травми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Березівка вантажівка причіп загиблий  
Матеріали по темі