Фоторепортаж

Порожні трибуни і вболівальники за межами стадіону: домашня гра житомирського «Полісся» проти «Металіст 1925». Фоторепортаж

5 April 2021, 18:03

5 квітня ФК «Полісся» на центральному стадіоні у Житомирі в рамках 20-го туру Першої ліги України приймав харківський «Металіст 1925». Через карантинні обмеження трибуни порожні, на стадіоні – лише технічний персонал, журналісти, фотографи та оператори.

Попри червону зону, закритий стадіон та зовсім не зручний час (початок матчу о 14:00), житомирські вболівальники підтримували у домашньому поєдинку своїх гравців, стоячи за межами стадіону з боку вулиці Фещенка-Чопівського.

«Третій матч поспіль граємо в будній день, та ще й в такий прекрасний час - 14:00. Це щоб вам життя фанатське маліной не здавалося. Що ж, виривайтесь з лап буденної метушні і гайда на футбол! В понеділок приймаємо харківський Металіст, з яким до речі у 2017 році вже грали в Житомирі, і тоді було дуже спекотно. До бою!”, - написали на своїй сторінці у Facebook ультрас ФК «Полісся».

«Нам потрібна перемога!», «Вперед, «Полісся», ми з тобою!», «Разом і до кінця», - такі вигуки вболівальників було чутно навіть на полі. Самі ж ультрас говорять, що з нетерпінням чекають, коли закінчиться карантин і вболівальникам дозволять дивитися матчі з трибун.

Гра завершилася в «суху» - 0:0, пряму трансляцію дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, 26 березня 2021 року житомирський ФК «Полісся» вперше за останні 16 років грав домашній матч дійсно двома, на центральному стадіоні, які відкрили після тривалої реконструкції.

Анна Максимова, фотокореспондент Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся" стадіон ультрас фанати  
Матеріали по темі