Місто

В Житомирі 1 червня хочуть провести у парку загальноміське свято «Країна дитинства – країна мрій»

19 May 2021, 10:08

В Житомирі 1 червня 2021 року хочуть провести загальноміське свято «Країна дитинства – країна мрій» до Дня захисту дітей.

Відповідний проєкт рішення виконкому 18 травня оприлюднили на сайті міської ради.

«З метою популяризації здорового способу життя, духовності, сімейних відносин, культури сімейних стосунків, відповідно до рішення Житомирської міської ради від 18.12.2018 № 1263 «Про затвердження міської Програми забезпечення та захисту прав дітей на 2019-2021 роки», - йдеться у проєкті рішення.

На засідання міськвиконкому збираються затвердити план проведення святкових заходів згідно з додатком.

Рішення хочуть, зокрема, зобов’язати:

управління культури міської ради спільно з комунальним підприємством «Парк культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна» забезпечити виконання робіт з упорядкування території парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна, музичний супровід і підключення звукопідсилюючої апаратури;

управління комунального господарства міської ради забезпечити належний санітарний стан, облаштування територій біотуалетами та сміттєзбиральними засобами в місцях проведення святкових заходів;

управління транспорту і зв’язку міської ради організувати безкоштовне перевезення 01 червня 2021 року дітей – учасників міського та обласного свят до Дня захисту дітей.

Видатки на проведення свята будуть оплачувати: департамент освіти; управління культури, у справах сім’ї, молоді та спорту; служба у справах дітей міської ради; Житомирський міський центр соціальних служб.


Додаток до проєкту рішення виконкому

Як повідомляв Житомир.info, в 2018 році у Житомирі 1 червня свято до Дня захисту дітей з назвою «Країна дитинства – країна мрій» проходило на Михайлівській, в 2019 році 1 червня на майдані Корольова було «Свято морозива», в 2020 році через карантинні обмеження масові святкування не проводили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком День захисту дітей парк свято діти  
Матеріали по темі