Суспільство

​«Рух - це здорово»: масштабне родинне свято відбулося в Оліївській громаді

9 June 2021, 16:23

Аматорські колективи, легендарний фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав», українська естрадна співачка, переможниця Міжнародного фестивалю «Юрмала-Шансон» Лєна Дарк, показові виступи кінологічної служби, рятувальників та поліцейських - це лише маленький шматочок програми свята, яке відбулося за ініціативи Оліївського сільського голови Анатолія Мельниченка.

Святкова програма розпочалася зі змагань з мініфутболу та спортивних естафет. Команди Зороківського ліцею, села Довжик, Новопільського ліцею, Вільської загальноосвітньої школи, Некрашівської гімназії, Троковицького ліцею та інших навчальних закладів громади змагалися за першість у поєдинку, за що згодом отримали свої призи на «Співочому полі». Переможцем футбольних змагань стала команда Троковицького ліцею.


Маленьких жителів громади пригощали безкоштовним морозивом, солодкою ватою, попкорном, провели майстер-клас з аквагриму, а також запрошували до розваг на батутах.

Свято проходило в селі Оліївка, на території стадіону, який на час розважальної програми перевтілився на «Співоче поле». Локації та фотозони були оформлені у стилі кантрі.

Керівництво Оліївської сільської ради висловлює особливу вдячність голові Житомирської ОДА Віталію Бунечку за підтримку заходів, які проводяться на території громади; меценату Годердзі Кварацхеліа, який надав для змагань спортивний майданчик комплексу "Золоте руно"; президенту компанії "Рудь" - Петру Рудю за безкоштовно надане морозиво для учасників змагань, Житомирській районній асоціації футболу в особі голови Володимира Решотки.

Оліївська сільська рада також дякує працівникам Ювенальної Превенції відділу поліції №1 Житомирського районного управління поліції; Кінологічній службі ГУНП України в Житомирській області, Черняхівському РС Управління ДСНС України у Житомирській області - їх участь зробили свято для дітей різноманітним та яскравим! Діти мали змогу побачити показові виступи та уявити себе справжнім рятувальником чи поліцейським.

Пресслужба Оліївської сільської ради

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Оліївка свято громада Мельниченко  
Матеріали по темі