Економіка

Поблизу Коростеня за 208 млн грн відремонтують 6,5 км міжнародної траси: тендер виграла фірма з Вінниці

15 June 2021, 17:00

Служба автомобільних доріг у Житомирській області має намір укласти угоду з ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» на реконструкцію автомобільної дороги між населеними пунктами Васьковичі та Бехи, що поблизу Коростеня, вартістю 208 млн грн.

Про це йдеться в закупівлі опублікованій 13 квітня на ресурсі «Прозорро».

За умовами договорів, до 31 грудня 2022 року ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» має реконструювати автомобільну дорогу М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю) на ділянці км 78+490 – км 84+995. Джерело фінансування - державний бюджет України.

Очікувана вартість закупівлі становила 220 млн 174 тис. грн. В результаті тендеру ціна знизилася на 5%.

Свої пропозиції на участь у тендері подало чотири фірми, однак до аукціону допустили лише трьох, пропозицію ПП «Автомагістраль» відхилили.

Отож, участь у тендері 9 червня взяло три фірми: ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» з остаточною пропозицією у 208 млн 50 тис. грн, ОАО «ДСТ №4 г. Брест» з остаточною пропозицією у 208 млн 60 тис. грн та ПрАТ «Хмельницьке ШБУ №56» з остаточною пропозицією у 209 млн грн.

10 червня служба автомобільних доріг опублікувала повідомлення про намір укласти угоду з ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада».

ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» зареєстроване у Вінниці. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 310 млн грн. Власником фірми є Максим Шкіль. ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» є одним з засновників Національної асоціації дорожників України.

Нагадаємо, 29 квітня 2021 року автодорожники опублікували повідомлення про намір укласти угоду з ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на поточний ремонт трьох ділянок автомобільної дороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (через м. Вінницю) вартістю 1,7 млрд грн. Договір уклали 20 травня.

Як повідомляв Житомир.info, Служба автомобільних доріг у Житомирській області 12 квітня опублікувала намір укласти угоду з «Онур Конструкціон Інтернешнл» на поточний ремонт двох ділянок автомобільної дороги Ставище – Брусилів – Попільня вартістю 463,2 млн грн. Договір уклали 28 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт Коростень М-21 САД  
Матеріали по темі