Фоторепортаж

Як у житомирському скейт-парку катаються райдери. Фоторепортаж

7 July 2021, 17:13

У Житомирі вже майже два місяці, як відкрили скейт-парк. Катаються тут спортсмени-райдери не лише з Житомира, а й з прилеглих населених пунктів.

«Класний скейтпарк, якісні фігури, тут швидко і легко вчити трюки. До того ж менш травматично кататися тут, ніж кататися на вулиці. Недоліків я тут взагалі не бачу, парк вартий того, щоб сюди приїжджати і з інших міст», - розповідає Богдан з Бердичева.

Житомирські екстремали говорять, що за два місяці «політ» середній, бо покататися ввечері важко, тож катаються тут практично 24/7, навіть у спеку. Умовами і скейт-парком хлопці задоволені.

«Хотілося б, щоб тут був охоронець. Бо дуже часто тут сидять люди, які розпивають алкогольні напої і можуть лізти битися. Також проблемою є, коли приходять люди з дуже маленькими дітьми, буває що і на триколісних велосипедах. Ми намагаємося пояснити, що правилами встановлений певний вік, з якого можна кататися, але нас не чують. Катаються на непристосованих пластикових самокатах, їдуть у протилежну сторону.Менші діти врізаються у старших, або навпаки, виникають конфліктні ситуації і навіть доводиться викликати поліцію. На нас викликали поліцію, але поліція реагувала адекватно, і виводила не нас, а порушників. Сам парк зроблений на совість, все чудово і нам подобається», - розповідають Вова і Андрій з Житомира, які катаються на трюкових самокатах.

Як та за яких умов тренуються скейтбордисти, ролери, самокатери та BMX-ридивіться у слайдері.

Нагадаємо, скейт-парк на Новому бульварі офіційно відкрили 15 травня цього року

Фотокореспондент Житомир.info Анна Максимова

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: скейт-парк Новий бульвар  
Матеріали по темі