Події

У Житомирі поліція розшукала молодика, який зірвав прапор з будівлі на Покровській

4 August 2021, 16:12

Поліцейські встановили та розшукали молодика, який 31 липня зірвав прапор з будівлі на вулиці Покровській у Житомирі.

Про це 4 серпня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«4 серпня у мережі з’явилось відео із камер стеження одного з житомирських магазинів. На записі зафільмовано момент, як чоловік зриває разом з флагштоком державний прапор з будівлі та тікає разом із ним. Поліцейські встановили особу хулігана та його місце перебування. Наразі його доставили до райуправління для проведення слідчих дій», – йдеться у повідомленні.

Після появи відеозапису у мережі поліцейські Житомирського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали встановлення особи чоловіка.

«Оскільки ніхто з повідомленням до нас про цю подію не звертався, ми про неї дізнались з соціальних мереж. Нині встановили, що вона відбулась 31 липня увечері. Також поліцейські впізнали у чоловікові 35-річного жителя обласного центру», – розповів начальник Житомирського райуправління поліції Сергій Синявський.

За місцем проживання його не було і, за словами рідних, там він уже не з'являвся кілька днів. Утім поліцейські розшукали чоловіка у місті та доставили до слідчих для проведення необхідних дій.

«За цим фактом ми відкрили кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією «Хуліганство». З чоловіком працюють дізнавачі», – додав Сергій Синявський.

Про молодика відомо, що час від часу його мати звертається до поліцейських за допомогою через нетверезу агресію сина. Того дня, 31 липня, у них у родині також був конфлікт і правоохоронці виїздили до місця проживання чоловіка.

У результаті відповідати йому доведеться ще й за ці дії.


Відео з сайту ГУНП

Нагадаємо, 3 серпня у соцмережі оприлюднили відео, на кадрах якого видно, як чоловік зриває прапор з будівлі на вулиці Покровській.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2019 року слідчі Коростенського відділу поліції розпочали кримінальне провадження щодо наруги над державними символами. Один з користувачів соціальної мережі виклав на сторінці відео із записом пошкодження прапора України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прапор Державний прапор наруга хуліганство Покровська  
Матеріали по темі