Місто

Близько 80 порід, понад пів тисячі учасників: у Житомирі відбудеться всеукраїнська виставка собак

6 September 2021, 16:14

Далматинці, мопси, такси, доги, хаскі, корги та ще близько 80 різноманітних порід собак стануть учасниками цьогорічної Всеукраїнської виставки собак усіх порід «Полісся-2021», яка відбудеться у Житомирі 12 вересня.

За словами організаторів виставки – Житомирського обласного осередку «Полісся» Всеукраїнської громадської організації Кінологічної спілки України, подібні виставки у Житомирі відбуваються уже понад 20 років, втім цьогоріч захід збере рекордну кількість учасників.

«Цього року на виставці буде представлено близько 80 порід собак, загалом планується участь понад 500 учасників з усіх куточків України і навіть з-за кордону. Тож запрошуємо житомирян долучитися до заходу і цікаво провести час», - розповів голова ЖОО «Полісся» КСУ Богдан Патинський.

Виставка собак усіх порід відбудеться 12 вересня з 10.00 до 18.00 на стадіоні мікрорайону Мальованка, за адресою Героїв Пожежних, 68.


Окрім самої виставки, показових виступів та тематичних конкурсів на відвідувачів заходу чекає море емоцій від жвавого спілкування з чотирилапими. Поспостерігати за пухнастими улюбленцями буде цікаво і дорослим, і тим паче дітям, адже тут збереться стільки героїв популярних дитячих мультиків.

Поруч працюватиме зона фудкорту та різноманітні розваги для малечі.

Генеральний спонсор заходу OPTI MEAL, ветеринарний партнер Vet. Praxis. Інформаційний партнер - Житомир.info.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виставка собак собака пес ЖОО «Полісся» КСУ  
Матеріали по темі