Місто

​На Польовій у Житомирі фірма хоче провести благоустрій на території ринку: встановити лавки, урни, ліхтарі та пересувні клумби

9 September 2021, 15:15

ТОВ «Сімейний торговий дім» збирається провести благоустрій поблизу ринку за адресою Вітрука, 41 в Житомирі і вже звернувся до міськвиконкому, аби отримати відповідне погодження.

Про це йдеться у проєкті рішення виконкому «Про погодження проведення благоустрою території», оприлюдненому на офіційному сайті 8 вересня.

«Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю “СІМЕЙНИЙ ТОРГОВИЙ ДІМ” та з метою проведення благоустрою території, відповідно до законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про благоустрій населених пунктів”, виконавчий комітет міської ради вирішив погодити товариству з обмеженою відповідальністю “СІМЕЙНИЙ ТОРГОВИЙ ДІМ” проведення благоустрою території за адресою вул. Вітрука, 41-б з дотриманням норм, правил та державних стандартів, згідно з ескізним проєктом, що додається», - йдеться у проєкті рішення виконкому.

На схемі благоустрою території, що додається до проєкту рішення, зазначено, що біля ринку на Польовій планують вкласти нову плитку, встановити 14 лавочок, 14 ліхтарів, 8 пересувних клумб, 4 урни для сміття та спеціальну наземну конструкцію.

Нагадаємо, по вулиці Вітрука, 41-б знаходиться “Сімейний” ринок. Почав він функціонувати ще на початку 2000-х років. У 2020 році земельну ділянку площею 0,17 га придбало ТОВ “Сімейний Торговий Дім”. Власником фірми є Архіпчук Алла Анатоліївна та Синьов Валерій Олександрович, а директором - Дорошенко Андрій Львович. У 2015 році Андрій Дорошенко балотувався до Житомирської міської ради.

Кому належать ринки Житомира, читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, біля тюрми на Грушевського в Житомирі за пів мільйона гривень проведуть благоустрій: покладуть плитку, встановлять урни, лавки, пісочницю. Тендер провели у вересні 2021.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ринок Сімейний ринок благоустрій  
Матеріали по темі