Влада

Мер Житомира звільнив свого помічника, який пропрацював трохи більше місяця

24 September 2021, 11:28

Мер Житомира Сергій Сухомлин звільнив свого помічника Петра Долгих.

Розпорядження про звільнення Сухомлин підписав 20 вересня.

«Звільнити 21 вересня 2021 року Долгих Петра Олексійовича, помічника Житомирського міського голови із займаної посади за угодою сторін», - йдеться у документі.

Зауважимо, що колишній податківець Петро Долгих був призначений на посаду помічника 16 серпня 2021 року, тобто пропрацював трохи більше як місяць.

Відповідно до затвердженого 10 серпня 2021 року штатного розпису у виконавчому комітеті є дві посади помічника міського голови з посадовим окладом 5 тис. 560 грн.

Нагадаємо, 1 лютого 2021 року мер Сергій Сухомлин офіційно призначив своїм радником депутата Житомирської міської ради Олександра Черняховича, який три роки був радником міського голови на громадських засадах. За інформацією сайту міської ради, у Сергія Сухомлина є 16 радників на громадських засадах.

Як повідомляв Житомир.info, Вікторія Сичова, яка з листопада 2018 року працювала на посаді помічника мера Житомира, в квітні 2021 року була призначена на посаду директора департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада помічник Долгих звільнення  
Матеріали по темі