Фоторепортаж

Житомирська мода пізньої осені. Фоторепортаж

12 November 2021, 16:02

На календарі – 12 листопада, вдень у Житомирі стовпчики термометрів уже не підіймається вище 8 градусів тепла, а вночі опускається до 7 градусів морозу. Ранкове сонце несподівано змінюється холодним вітром та мрякою.

Погодні умови змусили містян утеплитися по максимуму – багато хто вже носить теплі зимові пуховики, шапки та рукавички. Проте можна зустріти відчайдухів, які розгулюють містом у тонких шкіряних куртках або флісових кофтах.

Частина містян носить маски або бафи не лише в приміщеннях, але і на вулиці. Проте мода на прикольні кольорові маски вже втратила свою актуальність і більшість людей надає перевагу чорним або медичним маскам.

В одязі як у жінок, так і у чоловіків переважають природні, нюдові кольори: сірий, бежевий, білий та чорний. А от в аксесуарах містяни надають перевагу яскравим кольорам: червоні, рожеві, жовті, блакитні шапки та шарфи можна помітити у кожного другого модника чи модниці.

Окрім модного з минулих сезонів оверсайзу, восени 2021 на вулицях почало з’являтися все більше класичних фасонів верхнього одягу.

Взуття на масивних підошвах, плоскому ходу та кросівки популярні як серед молоді, так і серед старших поколінь. А ось модниць у взутті на каблуках можна побачити вкрай рідко.

Мода на голі щиколотки не полишає містян, щоправда, від підлітків перекочувала до більш дорослої аудиторії.

Як вдягалися модники та модниці восени 2020 року, дивіться тут, а восени 2019 – тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: осінь мода одяг  
Матеріали по темі