ДОПОМОГА

Як Литовченко допомогла Франчуку знайти дружину. ФОТО

12 June 2008, 19:48
Спадкоємиця Олени Франчук по графі "чоловік" Тетяна Франчук розповіла деякі подробиці з особистого життя. Так, галеристка зізналася, що з чоловіком її звела Влада Литовченко, а Ігор Франчук подарував їй живого Меладзе.

Власне, могла б Таня вискочити і за іншого кавалера. Але мама-тато не так вчили. Вперше, за словами тусовщиці, вона закохалася у 14 років.

"У Вадіка з сусіднього будинку. Але так затягнули з відносинами, що знайомі вже поодружувалися, а ми ходили за ручку в кіно", - розповідає вона.

"Згодом в Італії залицявся власник відділу "Renault" Формули-1 Флавіо Бріоторе. Гарний був чоловік, але старший на 25 років. Батьки мене вчили, що чоловік має бути тільки трохи старший за жінку", - заявляє Франчук.

 Тетяна Франчук розповіла про свого кавалера, старшого на 25 років

Також 31-річна обраниця заможного бізнесмена зізналася, що раніше була повненькою. Франчук розповіла, що із 16 років працювала моделлю в агентстві "Ель Моделс".

"У дитинстві була повненькою. По телевізору батьки побачили рекламу агентства і відправили мене. Важила 63 кілограми, але кастинг пройшла. Сказали, що красіва дєвочка, зроблять із мене чєловєка", - розповідає Тетяна в інтерв‘ю "Газеті по-українськи".

"Відмовилася від хліба й цукру. За три місяці схудла на 13 кілограмів і підросла на три сантиметри", - додає вона.

До речі, саме власниця модельного агентства, Влада Литовченко, звела Таню, тоді ще Лапіну, із Ігорем Франчуком - у 1997-му році.

 Влада Литовченко звела Тетяну з бізнесменом Франчуком

"Чоловік Влади дружив з Ігорем. Попросив вибрати йому дівчину-модель, бо якраз із дружиною розлучився", - починає оповідь теперішня галеристка.

"Дівчат підбирали по анкетах. Франчук хотів не лише гарну, а й розумну. А я знала англійську, італійську, німецьку мови. Влада запитала, чи хочу серйозних стосунків. Але не пояснила, хто Ігор насправді", - згадує Франчук.

До слова, на перше побачення Ігор спізнився на 15 хвилин. Приїхав на "Mercedes".

"Я чекала на автобусній зупинці. В Італії купила модного дорогого годинника "Swatch". Але зламався пасок, годинник тримала в руці. Він був великий і круглий, Ігор подумав, що тримаю будильника. Придурювався, що не знає Києва, а я ж бачу, що впевнено їде. Ухажував інтелігентно", - ділиться вона далі.

 Таня розповіла, що Ігорю "дівчат підбирали по анкетах. Франчук хотів не лише гарну, а й розумну"
 

Вже через два місяці, за словами Тетяни, вона закохалася у бізнесмена і переїхала до його київської квартири.

"Мама натякнула, що Ігор - мабуть, екс-зять президента. Коли його не було вдома, подивилася у паспорт. Там була печатка про розірвання шлюбу із Кучмою Оленою Леонідівною. Я була в шоці!" - зізнається Таня.

Одружуватися пара не поспішала. До весілля дійшло лише після народження сина Олександра.

"Доки спланували весілля, у мене вже був чималий животик. Весілля відгуляли за півтора місяця після народження сина. Випили ящик шампанського і чартером полетіли до Криму", - веде вона далі.

 Ігор Франчук одружився на Тетяні лише після народження сина Сашка

"Три дні гуляли в чоловіковому ресторані "Тифліс", каталися на катері. Ігор подарував мені білого в яблука коня Фороса. Пізніше купили ще трьох і поні", - розповідає жіночка.

До речі, за словами Франчук, чоловік часто робить їй дорогі подарунки.

"Я граю на фортепіано. На день народження подарував мені білий рояль. А на 28-річчя в Ялту в ресторан "Тифліс" запросив співати Валерія Меладзе", - розповідає вона.

Нагадаємо, Ігореві Франчук наразі 41 рік. Він - син колишнього прем'єр-міністра Криму Анатолія Франчука. Був керівником "Чорноморнафтогазу", нині є гендиректором фармацевтичної маркетингової групи "Бізнес-кредит".

 Франчук каже, чоловік подарував їй коня, рояль і Меладзе

Подружжя Франчуків з двома синами у Кончі-Заспі має триповерховий будинок на 600 квадратних метрів.

"Удома чоловік постійно щось будує. Вирив скважину, звідти текла погана вода, сказав перекопати в іншому місці. Тепер щось на першому поверсі ремонтують. Мене це дратує, бо в будинку постійно чужі люди", - крутить Тетяна в руках червону папку.

"Солодке" життя близьке Тетяні Франчук. Її батько був директором цукрового заводу в Одесі. А мама - науковий працівник інституту цукрової промисловості у Києві. Обидва мають ступені докторів наук.

 А сини у Франчуків - Олександр (9 років) та Ярослав (7 років) - дійсно гарненькі. Хлопці не дуже схожі на свого брата по батькові Романа

При цьому батько Тетяни Франчук живе у російському Орлі, працює у міністерстві охорони праці. У той же час мати разом із донькою проживають у Києві. Батьки Тетяни не розлучені, але давно живуть окремо.

Фото Дмитра Амідова та Євгена Южного, а також фото з сайту http://www.svitske.tv/

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі