Місто

У центрі Житомира розбили скляну зупинку громадського транспорту

29 November 2021, 10:15

У Житомирі на вулиці Київській, біля готелю «Україна», розбили зупинку громадського транспорту. Друзки скла кореспондентка Житомир.info помітила вранці 29 листопада дорогою на роботу.

Житомир.info намагався з’ясувати, внаслідок чого була розтрощена одна зі стінок скляної зупинки. За коментарем звернувся до пресслужби патрульної поліції, однак там зазначили, що повідомлень стосовно такої події на лінію «102» не надходило.

Припускаючи, що момент пошкодження зупинки міг бути зафіксований камерами вуличного відеоспостереження, ми звернулися і до КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради. Проте там повідомили, що не мають відповідного відео.

Нагадаємо, скляні зупинки у Житомирі «страждають» не вперше. Так, в лютому 2019 року була розбита зупинка громадського транспорту біля книжкового магазину «Знання», що на вулиці Київській. Тоді у комунальному підприємстві «Житомирське трамвайне-тролейбусне управління» зазначали, що ця зупинка не перебуває на балансі їхнього підприємства, ТТУ її не встановлювало.

Очевидно, що обидва об’єкти належать до переліку зупинок з лайтпостерами, дозвіл на встановлення яких в квітні 2018 року отримало рекламне агентство «Стар». Зазначене рішення міськвиконкому мало назву «Про надання дозволу рекламному агентству «Стар» у формі ТОВ на розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі».

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2019 року на вулиці Покровській у Житомирі двоє молодиків розбили скло на зупинці громадського транспорту, що на перехресті з вулицею Львівською. Зловмисників затримали патрульні поліцейські.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зупинка вул.Київська  
Матеріали по темі