Влада

В Житомирській міській раді хочуть в новому році збільшити штатну чисельність працівників і створити екологічний відділ

7 December 2021, 16:57

Чисельність працівників виконавчих органів Житомирської міської ради на 2022 рік збираються збільшити до 523,5.

Про це зазначається в проєкті рішення сесії про бюджет Житомирської міської територіальної громади на 2022 рік.

«Затвердити загальну штатну чисельність виконавчих органів ради в кількості 523,5 одиниці. Затвердити структуру виконавчих органів міської ради згідно з додатком», - йдеться у проєкті рішення.

В новій структурі передбачено крім виконавчого комітету ще 37 підрозділів на один більше, ніж є зараз: в наступному році в міській раді має з’явитися відділі екології та природокористування. Штатна чисельність у порівнянні з нинішньою збільшується на 16 одиниць.

Нагадаємо, мер Сергій Сухомлин 15 квітня 2021 року підписав розпорядження про скорочення штатної чисельності у зв’язку з оптимізацією структури виконавчих органів Житомирської міської ради: на 1 січня 2021 року у виконавчих органах було 559,5 штатних одиниць, а з 1 липня мало залишитися 507,5. Скорочували в міській раді переважно водіїв, архіваріусів та спеціалістів.

Як повідомляв Житомир.info, перша заступниця мера Житомира Світлана Ольшанська в інтерв’ю наприкінці листопада 2021 року запевняла, що в поточному році вже пройшла реорганізація, і, враховуючи те, що міській раді постійно додаються повноваження держави, скорочувати людей більше не планують.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада штатна чисельність бюджет  
Матеріали по темі