Фоторепортаж

Де безкоштовно можна зробити святкові фото у Житомирі. Фоторепортаж

23 December 2021, 17:59

У передсвятковий період всім хочеться зробити фото з новорічно-різдвяною атрибутикою. Фотостудії міста пропонують величезний вибір локацій з ялинками, гномами та гірляндами. Проте не всі встигають знайти зайвий час та гроші на відвідування професійних фотостудій. Тож ми підготували огляд безкоштовних фотозон у Житомирі.

У першу чергу святкові локації варто пошукати у торговельних центрах. Великий вибір безкоштовних фотозон на будь-який смак у ТРЦ “Глобал” та ТЦ “Олді”.

Фотозони в ТРЦ “Глобал”

Магазини в ТЦ “Олді”

Найбільша концентрація святкових локацій у закладах в центрі міста. Майже у кожній кав’ярні тут ялинки та атрибутика встановлені так, що кожен може підійти та пофотографуватися, не заважаючи іншим відвідувачам.

“Хочу з’їсти”

GANGSTER Pizza та Flora VIP Luxe

Schulz v 2.0

Плезентвіль

Франс.уа

Львівська майстерня шоколаду

Кінотеатр “Україна”

Wander

Фотозони у арт та освітніх центрах дійсно вражають.

Гончаренко центр

Гнатюк арт центр

У комунальних закладах теж створили фотозони. Наприклад, на вході до міської ради стоять дві стильних ялинки, а якщо завітати у Дім української культури, то можна зробити круті селфі на фоні фотозони зі скляними іграшками.

Міська рада

Дім української культури

У вечірній час варто сходити на фотозону 2022 на Новому бульварі.

Друзі, обійти усі місця у місті на жаль ми не можемо, але якщо ви бачите круті фотозони, фотографуйтеся і відмічайте нас у соцмережах на своїх фотографіях!

Фотозони ми обирали рандомно і ця публікація не є рекламною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фотозона новий рік  
Матеріали по темі