Події

​Рідні та поліція розшукують 33-річну бердичівлянку, яка їхала до Новограда-Волинського, але вийшла з автобуса в селі поблизу Житомира

13 January 2022, 12:28

Правоохоронці та рідні розшукують Тетяну Холодну, 33-річну бердичівлянку, яка зникла 11 січня дорогою з Житомира до Новограда-Волинського. З невідомих причин жінка вийшла з рейсового автобуса в селі поблизу обласного центру.

Про розшук жінки 12 січня у соцмережі повідомив чоловік зниклої Олександр Холодний.

«Увага! Допоможіть знайти людину Холодна Тетяна Вячеславівна 11.01.22 їхала з м. Житомира у напрямку Новоград-Волинській, можливо хтось бачив ії, або володіє хоч якоюсь інформацією прошу дзвонити 0631366773 або у поліцію 102 Житомир», - йдеться у дописі чоловіка.


У пресслужбі ГУНП в Житомирській області 13 січня інформацію про розшук жінки підтвердили.

«За наявною інформацією, 11 січня жінка поїхала з м. Бердичева у відрядження до м. Новограда-Волинського та досі не повернулась. Тож поліцейські та рідні розшукують бердичівлянку й просять громадян повідомити будь-яку інформацію щодо місця її перебування», - повідомили в поліції.

За даними поліції, попередньо, 11 січня близько 11:30 жінка зателефонувала чоловікові та повідомила, що знаходиться на автовокзалі у м. Житомирі та буде їхати до місця призначення. З тієї пори вона на зв’язок більше не виходила. Нині встановлено, що жінка придбала квиток на автобус сполученням Житомир - Олевськ до м. Новограда-Волинського. Вона вирушила в дорогу, проте з невідомих причин вийшла з автобуса у с. Березівці Житомирського району на зупинці біля школи, не діставшись місця призначення. Подальше її місце перебування невідоме.

Прикмети жінки: на вигляд 33 роки, худорлявої тілобудови, зріст 175 см, волосся чорне.

Була одягнена у шубу з хутра норки чорного кольору, чорні легінси, в’язану шапку із надписом «UGG Australia» чорного кольору та високі чорні черевики. При собі мала сіру жіночу сумочку.

«Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Тетяни Холодної, повідомте за телефонами: (096) 943-76-13 або «102» чи зверніться до найближчого відділу поліції», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 13 січня 2022, у Житомирі правоохоронці розшукали 12-річну Віру Синюк, яка пішла з дому ще 3 січня. Дівчина не вперше зникає без вісти. Цього разу гостювала у знайомих.

Розшуки двох жителів Житомирської області - Станіслава Соловйова з Радомишльської громади, який пішов з дому ще 8 січня, та 42-річного Андрія Ковальчука з Житомира, зв'язок з яким рідні втратили ввечері 6 січня, досі тривають.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук Холодна  
Матеріали по темі