Події

​У Житомирській області негода повалила дерева на дороги та зірвала покрівлю з будинку

18 January 2022, 11:53

Упродовж минулої доби, 17 січня, у Житомирській області рятувальники ліквідовували наслідків негоди: прибирали повалені дерева на дорогах та покрівлю, яку сильний вітер зірвав з будівлі площею 180 квадратних метрів.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Зокрема, о 04:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорогу Овруч-Іванків Коростенського району повалилися дерева, чим паралізували рух транспорту по всій проїжджій частині. Про це рятувальників сповістили водії, які стали заручниками дорожньої ситуації. Бійці ДСНС порізали шість дерев, що попадали та прибрали з проїжджої частини на узбіччя, чим відновили рух автомобілів в обох напрямках. Упродовж минулої доби рятувальники відреагували ще на три подібні повідомлення. Бійці ДСНС порізали та прибрали повалені дерева на дорогах м. Житомира, Коростеня та смт Іршанськ Коростенського району. Вже сьогодні зранку 18 січня бійці ДСНС надали допомогу з ліквідації наслідків негоди в смт Червоне Бердичівського району. Там вітер розкрив крівлю будівлі на площі 180 кв.м», - йдеться у повідомленні.

Також рятувальники повідомляють, що станом на 06 ранку 18 січня внаслідок складних погодних умов (сильний вітер) на території області від електропостачання відключено 230 трансформаторних підстанцій та 68 населених пунктів. (Андрушівський РЕМ – 1, Бердичівський РЕМ – 1, Зарічанський РЕМГ – 11, Коростенський РЕМ – 15, Малинський РЕМ – 31, Хорошівський РЕМ – 9).

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 18 січня через сильний вітер 349 населених пунктів у 10 областях України залишилися без електропостачання. Знеструмлені, зокрема, 68 населених пунктів Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: негода дерево покрівля ДСНС вітер знеструмлення  
Матеріали по темі