Фоторепортаж

​Чорти, коти і цукерки – вивіски на двох майданах у центрі Житомира. Фоторепортаж

20 January 2022, 14:20

Комунальні установи, кав'ярні, банки, ломбарди, клуби, туристичні агенції, нотаріуси, продовольчі та непродовольчі магазини, перукарні - у центрі Житомира, між майданом Соборним та площею Перемоги, розташовані багато закладів. Вхід до кожного з них прикрашають різноманітні вивіски, фасадні таблички, банери та реклама.

Ми на стільки вже звикли до великої кількості рекламних конструкцій у центрі міста, що іноді навіть не помічаємо їх. Деякі з них на стільки щільно закривають фасади та вікна будівель, що ми вже навіть забули, який вигляд мають будівлі без них.

Інші ж вивіски напроти - дуже делікатні та непомітні. Одні власники підбирають колір під колір фасаду, інші ж навпаки - намагаються привернути увагу яскравими кольорами та їх поєднанням.

Через карантин та інші несприятливі чинники багато закладів переїхали, на їх місці відкрилися чи планують відкрити нові.

Є вікна у закладах, які не змінюються роками, проте їх можна з цікавістю розглядати, щоразу проходячи повз. Є ж такі вікна, що наглухо заклеєні рекламою, яка через свою велику кількість вже навіть не сприймається пересічними людьми.

Деякі вивіски десятиріччями незмінно зустрічають своїх відвідувачів. Серед прикрашальних рекламних конструкцій можна відшукати чортенят, канцелярське приладдя, цукерки, чашки та кавові стаканчики. Деякі нам подобаються, інші ж дратують. Одну з скандальновідомих вивісок біля трамвайної зупинки з написом “Хайп” нещодавно здуло вітром, тож зараз тут лише металеві залишки конструкцій.

Вітання, побажання та знижки: що пропонують житомирянам з білбордів дивіться у фоторепортажі від 4 січня 2022 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вивіска реклама майдан фасадна табличка банер  
Матеріали по темі