Культура

​Переможець шоу «Україна має талант» Артем Фесько розповів про плани на Євробачення та на що витратить грошовий приз

20 January 2022, 19:37

Талановитий школяр Артем Фесько із селища Попільня Житомирської області став переможцем телешоу «Україна має талант». На кастингу хлопець здивував країну, заспівавши оперну пісню з фільму «П’ятий елемент», а у фіналі проєкту Артем виконав молитву «Ave Maria».

Під час творчої зустрічі з житомирянами у Домі української культури хлопець розповів журналістам про те, як почав займатись вокалом та потрапив у шоу, на що витратить приз та чим займатиметься далі.

«Саме коли я почав цікавитись вокалом, то це, напевно, було мені близько чотирьох років. Я почав співати різні пісні і, як мені казали мої рідні, це виходило непогано, тому вони вирішили віддати мене в музичну школу, де вже почав професійно займатися вокалом. Я там займався вокалом 8 років. Вже закінчив музичну школу, зараз займаюся з репетитором по вокалу, тому що я не можу це покинути», - розповідає Артем.


Його вчителькою та наставницею була бабуся, яка є музикантом у четвертому поколінні. Саме вона розпізнала талант у хлопця.

З 2016 року Артем отримував призові місця на обласних та міжнародних вокальних конкурсах і мистецьких фестивалях. У 2020 році у селищі Попільня відбувся перший сольний концерт юного таланта.

На «Україна має талант» хлопця запросили організатори телешоу, а уся сім’я його підтримала.

«Я вибрав саме «П’ятий елемент» на кастинг, тому що це доволі складна пісня, яка показує мій репертуар у всій красі й мені здається, що вона може людей якось зачепити чимось своїм. Коли йшов на фінал, то нам продюсери шоу запропонували пісню. Вони сказали 25-го буде католицьке Різдво і це буде доречна пісня. Сталося так, що, можливо, навіть якусь роль зіграло, що 25-го я заспівав молитву на такому шоу», - каже хлопець.

Також Артем розповів, що приз у 250 тисяч гривень хоче витратити на розвиток свого таланту.

«Ми плануємо з моєю сім'єю витратити ці кошти на розвиток мого таланту. Тобто, наймати професійних репетиторів, записуватись на студії. Також, можливо, свої пісні навіть записувати, якщо вони з'являться. Я хочу, щоб вони з'явилися, але я навіть ще не знаю в якому це буде форматі, це потрібно дуже добре обдумати», - ділиться співак.

Артем розповідає, під час участі у шоу отримав безцінний досвіт.

«Перше - це більш природно поводитись перед камерою, тому що там камери скрізь і, звичайно, були педагоги нові, які також дали мені нові навички, і це також новий досвід. Вони мені розказали, як це правильно зробити й у мене з’явилося більше впевненості», - говорить Артем.

А щодо творчих планів, Артем ділиться: хоче представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі.

«Я планую в наступному році, скоріше всього, йти на Євробачення та представляти Україну», - розповів хлопець.

Нагадаємо, 25 грудня відбувся фінал шоу «Україна має талант». За результатами глядацького голосування переможцем проекту став 14-річний школяр з селища Попільня Житомирської області Артем Фесько.

Як повідомляв Житомир.info, 30 жовтня 2021 року на сайті талант-шоу повідомляли, що юний житель Житомирської області Артем Фесько пройшов до наступного етапу шоу «Україна має талант»-2021. Хлопець виконав оперну партію і отримав чотири «Так» від суддів конкурсу. 18 грудня 2021 року стало відомо, що Артем Фасько Потрапив до фіналу шоу «Україна має талант».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Фесько Україна має талант шоу співак Євробачення  
Матеріали по темі