Місто

​В останній тиждень січня в Житомирі стане тепліше, йтиме сніг

24 January 2022, 13:34

В останні тиждень січня в Житомирі на зміну морозам прийде потепління. Температура повітря вдень підніметься до +4 градусів і почне сніжити.

Про це 24 січня повідомили в Житомирському обласному центрі з гідрометеорології.

Прогноз погоди:

У вівторок, 25 січня, в Житомирі хмарно з проясненням, без опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 12-14 градусів морозу, вдень 2-4 градуси морозу.

У середу, 26 січня, хмарно, вночі невеликий, місцями помірний сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура вночі 1-6 градусів морозу, вдень від 4 градусів морозу до 1 градуса тепла.

У четвер, 27 січня, хмарно з проясненням, вночі місцями невеликий сніг, вдень невеликий мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8 градусів морозу, вдень від 1 градусу морозу до 4 градусів тепла.

У п’ятницю, 28 січня, в Житомирі також йтиме невеликий сніг. Температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

Як повідомляв Житомир.info, на минулі вихідні, 22 та 23 січня 2022, житомирянам прогнозували морозну погоду з ожеледицею на дорогах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода січень мороз сніг зима  
Матеріали по темі