Фоторепортаж

У Житомирі десантники з усієї України змагаються з футзалу. Фоторепортаж

25 January 2022, 16:01

У Житомирі розпочався чемпіонат Десантно-штурмових військ Збройних Сил України з футзалу. З 25 по 27 січня дев’ять збірних команд Десантно-штурмових військ ЗС з усієї України будуть змагатися за чемпіонські кубки на базі Фізкультурно-оздоровчого комплексу (ФОК).

«Сьогодні ми проводимо сьомий чемпіонат Десантно-штурмових військ з футзалу, куди приїжджають футбольні команди кожної десантно-штурмової бригади. Це дуже згуртовує військовослужбовців. Вони приїжджають сюди і розряджаються, адже більшість з гравців знаходяться на передньому краї нашої держави. Сьогодні приїхали дуже сильно підготовлені команди. До нас прийшло дуже багато молоді, яка закінчувала футбольні школи. У нас є професійні футболісти», – розповів начальник фізичної підготовки і спорту Десантно-штурмових військ Збройних Сил України майор Дмитро Боровський.

Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України на своїй сторінці у Facebook запрошує прийти та підтримати своїх захисників, воїнів-десантників за адресою: м. Житомир вул. Кибальчича, 9 (Фізкультурно-оздоровчий комплекс (ФОК)). З собою просять мати COVID-сертифікати.

Як повідомляв Житомир.info, восени 2021 року на вулиці Михайлівській у Житомирі проходив чемпіонат з функціонального багатоборства Crossfit серед команд десантно-штурмових бригад Збройних сил України. Участь у змаганнях брали 14 команд з усієї України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДШВ футзал ФОК чемпіонат  
Матеріали по темі