Події

​Зателефонував до банку і повідомив про «бомбу»: у Житомирі поліція перевірила інформацію про замінування «Ощадбанку» біля будівлі міськради

14 February 2022, 11:56

У Житомирі 14 лютого поліція перевіряла повідомлення про замінування відділення «Ощадбанку» на майдані Корольова, що поруч з будівлею Житомирської міської ради.

Про це повідомила пресслужба міськради.

«Поліція повідомляє про надходження інформації про замінування відділення Ощадбанку за адресою: майдан С.П. Корольова, 8. Наразі правоохоронці перевіряють інформацію про замінування, - повідомили у міськраді.

Станом на 11.40 біля приміщення банку знаходився один екіпаж поліції.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області зазначили, що перевірили анонімне телефонне повідомлення і жодних небезпечних предметів не виявили.

«Близько 10:30 надійшло анонімне телефонне повідомлення про "бомбу" у приміщенні банку. Поліцейські провели огляд, жодної загрози не виявлено», - повідомила речниця ГУНП в області Алла Ващенко.

За її словами, анонім зателефонував у відділення банку і повідомив про «бомбу», після цього працівники установи звернулися до поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 11 лютого 2022 поліція перевіряла чергове повідомлення про замінування житомирських ТРЦ та шкіл.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування вибухівка банк Ощадбанк  
Матеріали по темі