Події

У Житомирі викрили ще одного колаборанта: у фітнес-клубі переконував, що «братський народ прийшов з миром»

29 April 2022, 14:08

У Житомирі викрили ще одного колаборанта, який під час занять у фітнес-клубі переконував, що російський братський народ прийшов з миром.

Про це 29 квітня повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«За процесуального керівництва Житомирської окружної прокуратури місцевому жителю повідомлено про підозру у публічному запереченні збройної агресії проти України, публічних закликах до підтримки рішень і дій держави-агресора (ч. 1 ст. 111-1 КК України)», – йдеться у повідомленні.

Слідство встановило, що для колабораційної діяльності житомирянин обрав спортивний майданчик одного з місцевих фітнес-клубів.

Під час занять підозрюваний привселюдно виправдовував дії збройних сил російської федерації, намагаючись переконати присутніх у тому, що росіяни – «братський народ, який прийшов з миром, щоб змінити діючу владу на лояльну до рф, при якій українцям буде краще».

Наразі триває досудове розслідування, яке проводить Житомирське райуправління поліції.

Викрито колабораційну діяльність за процесуального керівництва окружної прокуратури, співробітниками Управління СБ України в області та поліції.

Нагадаємо, 28 квітня пресслужба управління СБУ в Житомирській області інформувала про викриття чергових «шанувальників орків», які у заборонених соцмережах захоплювалися доблестю рашистських загарбників та підтримували військову агресію рф проти України.

Як повідомляв Житомир.info, 26 квітня 2022 року правоохоронці повідомляли про викриття трьох колаборантів у Житомирі та у Бердичівському районі, які розповідали, що міста обстрілюють ЗСУ, та прагнули звільнення від «бандерівців» і «нацистів».

27 квітня СБУ інформувала про викриття в Житомирі інтернет-сепаратиста, який поширював деструктивний контент на своїй сторінці в одній із заборонених соцмереж.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: колаборант прокуратура колабораціонізм  
Матеріали по темі