Місто

У Житомирі презентували нову марку «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!»

23 May 2022, 15:18

У Житомирі відбулась презентація нової поштової марки «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!».

Про це 23 травня повідомив на своїй Facebook-сторінці керівник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«Сьогодні Житомирщина разом з усією країною вводить в обіг новий символ спротиву України – нову поштову марку «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!». Символічне погашення марки відбувається на честь двох знакових дат – Дня морської піхоти України, а також на 40 днів після потоплення флагмана російського чорноморського флоту крейсера «москва»», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, «москва» це далеко не єдиний російський військовий корабель, який під час війни пішов відомим вже усьому світу маршрутом, тож щоб не робити для кожного окрему марку, такий універсальний підхід виглядає цілком обґрунтованим.

Придбати марку можна буде у відділеннях Укрпошти, що розташовані на Житомирщині. Щоб уникнути спекуляцій, введено ліміт на продаж. Також враховано побажання фахівців і поруч з маркою розміщено купон, де відтворено зображення першої поштової марки й дозволяє у динаміці відстежити історію «москви» і її неминучий фінал – «чорний день» в історії російського флоту.

Бунечко зазначив, що листи з такою поштовою маркою будуть раді отримати і кожен українець й наші друзі з-за кордону. І сьогодні ми вчергове нагадуємо окупантам, що їм слід негайно забратися з нашої землі. Разом переможемо!

Нагадаємо, 12 квітня у Житомирі презентували марку та конверт «Русскій воєнний корабль, іді…».

Як повідомляв Житомир.info, 22 березня 2022 року Національне агентство з питань державної служби роз’яснило, що використання державними службовцями відомої фрази прикордонників з острова Зміїний про напрямок руху «руського корабля» не є порушенням етичного кодексу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: марка презентація Бунечко Укрпошта 
Матеріали по темі