Місто

У Житомирі за заслуги перед містом нагородили нацгвардійця, який збив ворожий гвинтокрил

13 June 2022, 11:03

На позачерговому засіданні виконкому Житомирської міської ради 13 червня за заслуги перед містом нагородили військовослужбовця Національної гвардії України.

Міський голова Сергій Сухомлин розповів, що чоловік донедавна працював у Німеччині, але одразу після повномасштабного вторгнення росії повернувся в Україну.

«Дозвольте нагородити лейтенанта Дмитра Олександровича за заслуги перед містом. Це людина, яка у свій час служила, після цього поїхала в Німеччину, працювала. Коли 24-го почалась війна, 25-го він повернувся в Україну. І на його рахунку є така цікава «пташка», К-52, російський гвинтокрил, який він збив», – розповів Сергій Сухомлин.

На своїй Facebook-сторінці мер уточнив, що військовий, головний сержант, отримав відзнаку «За заслуги перед містом Житомиром III ступеню».

Як повідомляв Житомир.info, 22 травня 2022 року служба зв‘язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ показала, як підрозділи ППО житомирської 95-ї бригади знищують повітряні об'єкти противника.

Наприкінці травня десантники житомирської 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ на Харківщині знищили російський бойовий вертоліт Ка-52 «Алігатор».

А 10 червня служба зв’язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України розповіла про молодшого сержанта житомирської десантної бригади, якого називають мисливцем за російськими БПЛА: на його рахунку 9 збитих «російських пташок».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком НГУ нацгвардієць відзнака  
Матеріали по темі