Місто

Без містян, урочистостей та під звук сирен повітряної тривоги – Житомир святкує 26-річчя Конституції України

28 June 2022, 15:03

У Житомирі 28 червня святкують 26-річчя Конституції України. Представники міської та обласної влади поклали квіти до пам’ятників Тараса Шевченка, Івана Франка, Героям Небесної сотні, пам’ятного знаку «Захисникам України у війні з російським агресором».

На своїй сторінці у Facebook керівник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко зауважив, що цьогоріч Україна святкує 26-річчя Конституції України без традиційних урочистостей та під звук сирен повітряної тривоги.

«28 червня – знаковий день для українців, бо саме цього дня, 26 років тому, ми отримали основоположний документ нашої Держави – Конституцію України. Цьогоріч ми відзначаємо День Конституції під звук сирен повітряної тривоги без традиційних урочистостей, але великою гордістю за нашу Державу у серці. Вшановуємо кожного, хто протягом сторіч працював заради української Держави. Повномасштабна війна росії назавжди змінила життя кожного українця та українки. Але ми продовжуємо жити та боротися за перемогу, за право бути собою», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 24 червня 2022 року на засіданні представників Житомирської міської ради, військової адміністрації, ДСНС прийнято рішення з 25 по 29 червня скасувати всі масові заходи в місті Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День Конституції свято війна 
Матеріали по темі