Влада

Підготовка до двох національних свят: поліція закликає уникати скупчення людей, керівники ОВА підписують прапори

22 August 2022, 17:13

Голова Національної поліції Ігор Клименко закликає не ігнорувати сигнал «Повітряна тривога» та уникати скупчення людей.

Про це 22 серпня повідомляє пресслужба МВС.

«Наш ворог підступний. І може нанести болючі удари саме в дні відзначення найважливішого державного свята – Дня Незалежності України (24 серпня – ред.). Національна поліція України продовжує працювати в посиленому режимі. Щодоби заступає на службу понад 6200 нарядів поліції, а це більше 13 тисяч поліцейських. Їхні основні завдання – оперативно реагувати на виклики громадян і контролювати безпекову ситуацію на вулицях населених пунктів та автошляхах держави», – акцентував Ігор Клименко.

За словами глави Нацполіції, цьогоріч кількість масових заходів мінімізована:

«Це вимушений та необхідний крок у період воєнного стану. Тож прохання до громадян уникати місць скупчення людей та перебувати в укриттях під час повітряних тривог. Якщо вам знадобиться допомога поліцейських, телефонуйте 102».

Водночас пресслужба Житомирської ОВА 22 серпня повідомила, що керівництво обласної військової адміністрації підписує прапори, які передасть військовим частинам під час урочистостей.

«Свої щирі побажання для захисників України на прапорах залишили начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, заступник начальника ОВА з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько, керівник апарату ОВА Олег Шарварко та представники правоохоронних структур Житомирщини. Підписані прапори буде передано військовим частинам Житомирщини під час урочистостей (виділено ред.) у рамках відзначення Дня Державного Прапора та 31-ї річниці Незалежності України. Відлік нового етапу Незалежності України розпочато! Україна Переможе!», - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що урочисті заходи на 23 та 24 серпня не анонсують, але очевидно, від їх проведення не відмовилися.

Нагадаємо, молодь Житомира з 22 по 27 серпня запрошували долучитися до кінопроєкту «31», який відбудеться в рамках святкування Дня Незалежності України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День прапора День незалежності прапор МВС поліція ОВА  
Матеріали по темі