Події

Завантажив викрадене на віз, а потім продав: житомирянин поцупив меблі та обладнання зі складів підприємства

14 September 2022, 11:43

До поліції 12 вересня звернувся керівник товариства, розташованого у Житомирському районі, й розповів про зникнення меблів, побутової техніки та іншого майна зі складів підприємства. Поліцейські встановили причетного до кримінального правопорушення. Ним виявився 40-річний житомирянин. Дещо чоловік устиг продати, а частину викраденого у нього вилучили.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«12 вересня до поліції звернувся керівник товариства із заявою про крадіжку майна зі складського приміщення. Як з’ясувалось, з початком воєнних дій підприємство припинило свою діяльність. Нині ж, навідавшись на територію, він виявив пошкоджений навісний замок на одному зі складів та зникнення з приміщення шаф для одягу, холодильників, інших меблів та обладнання. Ймовірно, крадіжку було вчинено упродовж останнього тижня», – йдеться у повідомленні.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи відділу поліції №1 Житомирського РУП провели огляд та вилучили слідову інформацію. Оперативники та дільничні офіцери поліції опитали місцевих жителів та зібрали їх свідчення. У результаті встановили, що до вчинення правопорушення може бути причетний 40-річний житель м. Житомира.

Чоловіка поліцейські розшукали, він визнав свою провину та розповів, що вирішив викрасти майно з недіючого підприємства, яке, вірогідно, ніхто не охороняв. Він завантажив викрадене на кінну підводу, а згодом продав.

Нині поліцейські вилучили частину викраденого у «нових власників». Триває встановлення всіх обставин у рамках досудового розслідування за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. За таємне викрадення чужого майна, вчинене в умовах воєнного стану карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2022 року в селі Барашівка Березівської громади Житомирської області 24-річний чоловік обікрав будинок односельців, скориставшись тим, що родина тимчасово виїхала через воєнні дії. «Здобич» молодик продав.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка злодій склад підприємство  
Матеріали по темі