Культура

Гурт «ТІК» 24 жовтня у Житомирі з великим благодійним концертом і кращими хітами

14 September 2022, 16:55

Вже скоро Віктор Бронюк і гурт «ТІК» у рамках благодійного туру на підтримку ЗСУ приїдуть у Житомир!

24 жовтня о 19.00 у телецентрі пройде концерт, який запалить усіх найпотужнішим бойовим українським духом, драйвом і незламним оптимізмом!

Будемо разом співати «Люби ти Україну», «Чорна хмара, біла хмара», «Олені», «Вчителька», «Апрєль», «Не цілуй», легендарну «Тихую», гімн України і всі улюблені хіти з усіх альбомів гурту «ТІК».

Незабутня атмосфера, щирі емоції, найкращі люди поруч і міць української музики.

Разом зібравшись на концерті «ТІК», ми допоможемо нашим захисникам, адже частина коштів із продажу квитків будуть передані на потреби найкращих у світі Героїв — ЗСУ!

— Наш тур благодійний, тому об’єднуючись гарною метою — збором коштів на потреби Збройних сил України — з величезною радістю їдемо до всіх друзів, бо тільки так називаємо шанувальників нашого гурту, які давно чекали й розпитували, коли ми вже приїдемо. Вже зовсім скоро, от-от будемо у вас! — запрошує Віктор Бронюк. — Разом будемо обмінюватися емоціями, співати пісні, які ви знаєте напам'ять, та презентувати свіжі новинки!

Із початку повномасштабного вторгнення рф Віктор Бронюк поєднує службу у лавах тероборони Збройних сил України із волонтерською діяльністю, до якої активно долучився ще з 2014 року, постійно допомагаючи захисникам та неодноразово буваючи у найгарячіших точках.

Десятки переданих на фронт авто, тонни гуманітарної допомоги, ліків і необхідної військової амуніції — кожний день фронтмена «ТІК» не просто насичений, а завжди націлений на результат.

І ось нарешті він зробить паузу на тиждень, аби бути разом із відданими шанувальниками, які давно чекають!

— Під час війни кожний концерт, кожна зустріч, кожна мить разом — особливі, — говорить Віктор Бронюк. — Чому я хочу, щоб ви прийшли? Чесно, я дуже скучив! Давно всіх не бачив. Тож якщо раптом побачите афішу і слово із трьох букв, мається на увазі «ТІК», дивіться дату, місце, час і приходьте. Ми обов’язково маємо поспівати разом. До зустрічі у вашому місті! Чекаємо з нетерпінням!

Приходьте 24 жовтня о 19.00 у телецентр із коханими половинками і дітками, з кумами і сусідами, батьками і великими дружніми компанія — усіма, кого любите і з ким бажаєте розділити найяскравіші емоції!

На концерті «ТІК» вони гарантовані всім!

Квитки на концерт(від 290 грн) купуйте тут https://zhytomir.karabas.com/ua/tik-44


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТІК Бронюк концерт  
Матеріали по темі