Події

Піротехніки знешкодили 2 касетних елементи реактивного снаряда «Ураган», знайдені у лісосмузі біля сіл Житомирської області

6 October 2022, 11:13

Поблизу сіл Ялцівка та Любовичі Малинської територіальної громади Коростенського району місцеві жителі, збираючи гриби, натрапили на два касетних елементи від «Ураган».

Про це 5 жовтня повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«5 жовтня розрахунком піротехнічної групи ДСНС Житомирщини виявлено та знешкоджено два касетних елементи від РСЗВ "Ураган". Напередодні, на ці снаряди натрапили місцеві жителі під час збирання грибів у лісовій смузі поблизу сіл Ялцівка та Любовичі Малинської територіальної громади Коростенського району», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники нагадують, у разі виявлення підозрілого предмета відразу повідомляйте за номером телефону 101.

Нагадаємо, 21 вересня пресслужба ДСНС розповіла, що на території села Радча Народицької територіальної громади вилучили 3 вибухонебезпечні предмети: реактивний снаряд «Град» та дві протитанкові міни, знайдені поблизу села. Загалом з початку війни піротехніки знищили вже понад 3,5 тис. знайдених боєприпасів.

Як повідомляв Житомир.info, 25 серпня в Житомирській області піротехніки ДСНС знищили сучасні боєприпаси: в Малинській громаді на подвір’ї виявили осколковий боєприпас, а грибники в лісі знайшли елемент «Урагану».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сапер боєприпаси піротехнік розмінування міна снаряд 
Матеріали по темі