Суспільство

Житомирянин Олександр Швецов завершив свій похід від Одеси до Яремче за вісім днів – зібрав майже 3 млн грн на автівки для бійців

12 October 2022, 15:49

Ветеран АТО з Житомира Олександр Швецов завершив свій піший супермарафон задля збору коштів на автомобілі для військових за вісім днів.

Вранці 4 жовтня 2022 року Олександр Швецов вирушив пішки з Одеси до Яремче. Чоловік взявся долати маршрут протяжністю у 800 тисяч метрів з прапором та милицями, адже ходить на протезі, бо ж ліву ногу втратив у 2014 році, в бою під Луганськом.

Він пояснював, що кожен крок – це 1 гривня, і чим швидше збереться запланована сума, тим коротшим буде його піший похід.

Кожного дня Олександр звітував про пройдену дистанцію, зібрані кошти та іноді викладав короткі дорожні відео, які ми зібрали в один сюжет.

Вранці 12 жовтня Швецов повідомив, що вже зібрано близько 3 млн грн, він дякує всім, хто донатив та продовжує це робити, місія виконана, ветеран АТО повернувся додому.

Нагадаємо, 800 тис. грн Олександр Швецов збирав на два пікапи і на один мікроавтобус: пікапи для побратимів на Херсонському та Донецькому напрямках, а мікроавтобус – для підрозділу на кордоні з білоруссю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Швецов волонтер 
Матеріали по темі