Місто

У Житомирі батьків просять забрати дітей із садочків та шкіл після відбою тривоги

18 October 2022, 09:42

Після відбою повітряної тривоги батькам необхідно забрати дітей із житомирських садочків та шкіл.

З таким проханням близько 9:30 год. звернулася Житомирська міська рада.

«Громадо! Після сигналу відбою — прохання забрати дітей зі школи та садочків! Очного навчання сьогодні не буде! У зв’язку з відсутністю електроенергії — обіди у дошкільних навчальних закладах не будуть приготовлені. Сніданок у дітей був! Перекуси є! Після відбою — забираємо дітей додому!!! Дякуємо за розуміння! Тримаймо стрій!», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, близько 8-ї ранку 18 вересня у Житомирській області була оголошена повітряна тривога. Приблизно за пів години після того в обласному центрі пролунали вибухи. Разом з ними в місті та приміських селах зникло світло. В Офісі президента повідомили про два прильоти в об‘єкт енергозабезпечення у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 10 жовтня близько 9:00 ворог наніс удар по енергетичній інфраструктурі Житомирської області, зокрема, Житомир був знеструмлений та залишився без водопостачання. Начальник ОВА повідомив, що по Житомирській області вранці 10 жовтня було випущено дві ворожі ракети, одну з них збила ППО, та відрапортував, що «за менш ніж 2,5 години ми відновили повністю електропостачання».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибух обстріл повітряна тривога вибух ракета світло електроенергія школа садочок ДНЗ  
Матеріали по темі