ДОПОМОГА

Мінцифри нагадало, як швидко повідомити про колаборантів та коригувальників вогню

18 October 2022, 10:20

Якщо хтось із ваших знайомих колаборант – повідомте про це СБУ за кілька кліків у єВорог.

Про це 15 жовтня нагадало Міністерство цифрової трансформації.

«Державні зрадники перебувають не лише на окупованих територіях країни, а й на підконтрольних нашій державі. Вони всіляко допомагають ворогу нищити наші домівки, корегують вогонь, організовують референдуми, зливають дані, допомагають окупантам та агітують українців підтримувати путіна. Якщо у вас є факти, які підтверджують, що ваш родич, друг, знайомий або земляк стає на бік ворога, — негайно повідомляйте про нього у https://t.me/evorog_bot», - йдеться у повідомленні.

Треба надіслати фото чи відео підтвердження або описати текстом, чому цю людину ви вважаєте колабораціоністом. Не забувайте видаляти всі кадри з телефону та листування з єВорогом.

«Завдяки кожному з вас ми вже отримали в чатбот 4782 заявки про підозру людей у колабораціонізмі. Інформацію вже передали СБУ, де все перевірять. Вдячні кожному, хто долучається до народної розвідки», - наголошує Мінцифри.

На фото – заявка від українця, який повідомляє факти про зрадника, що коригує вогонь в одному з окупованих міст


Нагадаємо, вранці 18 жовтня ворог у Житомирі знову вдарив по об’єкту енергозабезпечення.

Як повідомляв Житомир.info, 1 квітня 2022 року прикордонники разом із самообороною затримали у Житомирі чоловіка з приладом для корегування артилерійського вогню

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мінцифри єВорог колаборант коригувальник  
Матеріали по темі