Фоторепортаж

У Житомирі продовжують ремонт Покровської: обмежений рух транспорту, змінений маршрут тролейбуса. Фоторепортаж

7 November 2022, 16:11

У Житомирі продовжують поточний ремонт вулиці Покровської. У вересні уклали угоду на поточний ремонт, а у жовтні розпочали ремонтувати ділянку від Київської до Грушевського. Зараз триває ремонт ділянки від вул. Лесі Українки до вул. Миколи Сціборського.

7 листопада працівники ПП «Автомагістраль» займаються ремонтом та заміною люків. на всій ділянці дороги від Лесі Українки до Миколи Сціборського, встановили попереджувальні знаки. Тут вже зняли верхній шар асфальту та проводять підготовчі роботи до асфальтування другої частини вулиці.

4 листопада міська рада попереджала про зміну руху тролейбусів на 5 листопада через ремонтні роботи з укладання верхнього шару асфальту на кількох вулицях. У зв'язку з ремонтом дорожнього покриття по вулиці Покровській:

• маршрут №4 буде рухатись від Залізничного вокзалу по Київській – Східній – проспекту Незалежності – Покровській до кінцевої зупинки «Крошня» та у зворотному напрямку по зазначених вулицях.

Зранку 7 листопада тролейбус №4 рухався зміненим маршрутом по проспекту незалежності. У міськраді прокоментували, що роботи триватимуть орієнтовно ще кілька днів.

«Тролейбус №4 курсуватиме в об’їзд до завершення асфальтування по вулиці Покровській. Завтра роботи планують завершити. Орієнтовно з середи, 9 листопада, тролейбус повернеться до звичного маршруту», - пресслужба Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, 15 вересня 2022 року, КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради уклало дві угоди з ПП «Автомагістраль» на поточний ремонт вулиць Небесної Сотні та Покровської вартістю 12 млн грн. Зазначалося, що термін виконання поточного ремонту вулиць – до 20 листопада 2022 року. 17 жовтня працівники ПП «Автомагістраль» ремонтували першу частину вулиці від Київської до Грушевського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Покровська ремонт дорога 
Матеріали по темі