Події

У Житомирі ввечері сталися дві ДТП: є травмовані

10 November 2022, 19:02

У Житомирі 10 листопада близько 17 години сталися дві ДТП: на вулиці Космонавтів автомобіль наїхав на пішохода, а на перехресті вул. Покровської та вул.Степана Бандери зіткнулися Land Rover та мотоцикл.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«На вулиці Космонавтів близько 17:00 автомобіль наїхав на чоловіка біля магазину «Полісся-продукт»»,- зазначив читач.

Водночас інший читач надіслав фото та повідомив про ДТП на перехресті вулиць Покровської-Степана Бандери, де зіткнулися Land Rover та мотоцикл.

У коментарі Житомир.info речниця ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко підтвердила факт про обидві ДТП та зазначила, що є постраждалі.

«Попередньо, на вулиці Космонавтів внаслідок наїзду автомобілем травмований пенсіонер. Стосовно аварії на перехресті, то близько 17:10 надійшло повідомлення на службу 102 про зіткнення мотоцикла з автомобілем, попередньо, є травмовані», - прокоментувала речниця ГУНП.

Нагадаємо, увечері 1 листопада на проспекті Миру в Житомирі Ford наїхав на 65-річну житомирянку, жінку з травмами ушпиталили в реанімацію.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі ввечері 1 листопада 2022 року на вулиці Київській сталася дорожньо-транспортна пригода за участі мотоцикла та Toyota. Від удару мотоцикл опинився на тротуарі, а водій двоколісника спочатку втік з місця події, а потім повернувся. Зранку 2 листопада поліція надала подробиці ДТП: мотоцикліст отримав травми та був доставлений до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП постраждалий травмований Ващенко перехрестя мотоцикл пішохід 
Матеріали по темі