Суспільство

Осінь у Житомирській області закінчиться опадами, а календарна зима розпочнеться з 10-градусного морозу

28 November 2022, 13:17

Останні дні листопада будуть досить щедрими на опади: очікується сніг, мокрий сніг і дощ. Стовпчики термометрів далеко не відходитимуть від позначки 0°C. А от календарна зима розпочнеться з 10-градусного нічного морозу, опади припиняться.

Прогноз погоди на 29 листопада-2 грудня Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

29 листопада, вівторок

По Житомиру: хмарно. Вночі сніг та мокрий сніг. Вдень мокрий сніг та дощ. Слабкий туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 3-8 м/с. Температура протягом доби від 1°C тепла до 1°C морозу.

По області: хмарно. Вночі сніг та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. Вдень мокрий сніг та дощ. Слабкий туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 3-8 м/с. Температура протягом доби від 3°C морозу до 2°C тепла.

30 листопада, середа

Хмарно. Без істотних опадів. Вночі та в першій половині дня місцями туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 3-8 м/с. Температура протягом доби від 4°C морозу до 1°C тепла.

1 грудня, четвер

Хмарно з проясненням. Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний, північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 5-10°C морозу, вдень 1-6°C морозу

2 грудня, п’ятниця

Без істотних опадів. Температура вночі 3-8°C морозу, вдень 0-5°C морозу.

Нагадаємо, на вихідних, що минули, 26-27 листопада 2022 року, у Житомирській області незначний нічний мороз чергувався з легким денним «плюсом», сніжило, як і прогнозували синоптики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода листопад осінь зима сніг ожеледиця дощ мороз  
Матеріали по темі