Події

Помітно нервували: за ніч у двох порушників комендантської години житомирські патрульні знайшли холодну зброю

9 December 2022, 18:46

У ніч на 9 грудня у двох порушників комендантської години житомирські патрульні виявили холодну зброю.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Цієї ночі на вулиці Гоголівській інспектори зупинили порушника комендантської години. Спілкуючись із громадянином, поліцейські помітили, що він нервує. Під час проведення поверхневої перевірки охоронці порядку виявили у 36-річного житомирянина ніж, схожий на холодну зброю», – йдеться у повідомленні.

Інший випадок трапився на вулиці Вітрука близько 4-ї години. Також за порушення комендантської години патрульні зупинили автомобіль BMW. Перевіряючи документи водія, інспектори звернули увагу на пасажира, який помітно нервував та поводився підозріло.

Охоронці порядку, згідно зі ст. 34 Закону України “Про Національну поліцію”, провели поверхневу перевірку в 29-річного громадянина та виявили предмет, зовні схожий на холодну зброю.

В обох випадках патрульні викликали на місця подій слідчо-оперативні групи, які нададуть правову кваліфікацію діям чоловіків. Предмети, схожі на холодну зброю, поліцейські вилучили в присутності понятих та направили на експертизу.

Як повідомляв Житомир.info, 6 грудня 2022 року у Житомирі патрульні затримали чоловіків, які мали предмети, схожі на зброю: один віз в автомобілі, інший – погрожував у магазині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: комендантська година зброя холодна зброя ніж кастет патрульний  
Матеріали по темі