Місто

В Житомирі на Мальованці влаштували бійню тварин…

27 June 2008, 10:40

«Допоможіть, - звернулися до редакції «Новостей…» четверо мешканців мікрорайону Мальованка у Житомирі. – Приватники влаштували у кінці нашої вулиці бійню з усіма витікаючими наслідками».

Бажаючи переконатись у даному факті, кореспондент «Новостей…» вирушила на Мальованку і в районі взуттєвої фабрики поцікавилася у мешканців і працівників прилеглих крамниць, в кінці якої вулиці забивають тварин. Люди щиро дивувались: «Уперше чуємо». Єдине, що вдалося з’ясувати у місцевих чоловіків, це те, що свиней і худобу тут ріжуть у кожному другому подвір’ї. На підтвердження цих слів з інтервалом у 10 хвилин ми побачили два авто з худобою.

В управлінні ветеринарної медицини у м. Житомирі, куди ми звернулися за коментарем, людям порадили скаржитися не у газету, а до них в управління  - з заявою відповідного зразка. «На місце одразу виїздить три служби – управління ветмедицини, ветеринарна міліція і санстанція м. Житомира, - пояснив нам заступник начальника міського управління ветеринарної медицини Олександр Щипанський. – Якщо дійсно порушуються правила ветеринарного забою і навколишньому середовищу завдається шкода, ми видаємо припис на заборону забою тварин».

Анна Дмитрієва, газета «НОВОСТИ ПО-ЖИТОМИРСКИ», №9 от 26 июня 2008 года

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі