Суспільство

За вихідні автошляхи Житомирської області чистили та обробляли протиожеледними матеріалами понад 60 спецмашин та 72 дорожники

19 December 2022, 13:02

За вихідні 17 та 18 грудня на автошляхах Житомирської області працювали понад 60 спецмашин та 72 дорожники: чистили та обробляли покриття протиожеледними матеріалами.

Про це 19 грудня повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Станом на 19 грудня автомобільними дорогами державного значення Житомирщини проїзд забезпечено. Дорожнє покриття сухе, оброблене протиожеледними матеріалами. Температура повітря -9, без опадів. На варті безпечного проїзду в черговому режимі працюємо цілодобово. Наслідки ускладнення погоди, що мали місце минулими вихідними, ліквідовано. Для очищення дорожнього покриття, узбіч, заїзних кишень та їх обробки ПОМ, на основних маршрутах області було задіяно більше 60 дорожніх механізмів та 72 дорожники», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, упродовж ночі із 15 на 16 грудня на автошляхах області працювали 22 одиниці спецтехніки, аби не допустити утворення ожеледиці. Зранку проїзд транспорту забезпечено, проте водіїв попереджають про ймовірну ожеледицю.

Як повідомляв Житомир.info, 15 грудня 2022 року на автодорогах Житомирської області за добу використали 650 тонн протиожеледних матеріалів, працювали 60 одиниць спецтехніки та 75 дорожників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога сніг снігоприбиральна техніка зима ожеледиця снігопад відлига 
Матеріали по темі