Події

Поліція розслідує напад на дитину в Житомирі, батько хлопця розповів подробиці події

3 January 2023, 17:39

У Житомирі на вулиці Короленка 2 січня невідомий чоловік скоїв напад на дитину: намагався забрати смартфон і гроші та погрожував ножем.

Про це в соцмережі повідомив батько дитини, житомирський музикант Ruslan Nota.

«Сьогодні 2 січня 2023 року на мою дитину приблизно о 16:00 напали. Дитина (старший син – ред.) йшла додому по вулиці Короленка повз механічний завод. До нього причепився дорослий чоловік. Вимагав від нього гроші. Коли дитина сказала, що грошей немає і пішла далі, він переслідував її до того моменту, поки не побачив, що на вулиці немає більше прохожих, тоді він його обігнав, схопив за руку, забрав телефон, витягнув ножа й почав погрожувати і вимагати, щоб той віддавав пароль від свого телефону, картку та всі гроші, бо він його штрикне ножем», - розповів містянин.

Хлопця врятувало те, що він вже майже дійшов додому, його побачила мати. У нападника вдалося забрати телефон, ніхто не постраждав.

«У дитини стрес. Ми поїхали в поліцію, написали заяву. Малий запам’ятав прикмети: зріст 165-170 см, вік 40-45 років, волосся чорне коротке, чорна борода та вуса, шелепа трохи перекошена у бік наче від удару, спілкується чисто російською мовою, був одягнутий в синю куртку чи «бобку», чорні спортивні штани і чорні черевики», - розповів чоловік.

В поліції Житомир.info розповіли, що заяву від чоловіка про напад на дитину отримали 2 січня.

«Від чоловіка увечері 2 січня дійсно надійшла заява, на даний час триває перевірка викладених обставин», - сказала речниця ГУНП Алла Ващенко.

Нагадаємо, 2 січня житомирянка розповіла, що близько 20:00 на Маликова в ліфт на неї напав чоловік: почав лізти до сумки, вдарив, хотів видерти з рук телефон, але йому це не вдалось, зірвав ланцюжок з шиї. На вигляд нападнику років 40, зріст приблизно 170 см, був вдягнений в синю куртку з капюшоном.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вул.Короленка пограбування дитина поліція  
Матеріали по темі