Події

За добу на автодорогах Житомирської області патрульні виявили чотири автомобілі з деревиною, де були проблеми з документами

20 January 2023, 11:47

Упродовж доби житомирські патрульні виявили на дорогах області чотири випадки порушення правил перевезення лісопродукції.

Про це 20 січня повідомляє пресслужба патрульної поліції в Житомирській області.

«У більшості випадків перевезення лісопродукції, фактичні розміри деревини не збігалися із зазначеними в товаротранспортних накладних і наявних базах. Також один водій перевозив деревину без відповідних для цього документів. Патрульні постійно перевіряють вантажні транспортні засоби, які перевозять лісопродукцію. У випадках виявлення порушень законодавства — негайно повідомляють слідчих», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці нагадують, що за незаконну вирубку дерев, залежно від завданих збитків, передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

У пресслужбі патрульної поліції Житомир.info уточнили, що водіїв з лісопродукцією зупиняли на автодорогах М-06 (Київ-Чоп) та М-07 (Київ-Ковель-Ягодин).

Нагадаємо, 12 січня поблизу с. Межирічка Романівської громади поліцейські зупинили КамАЗ із колодами сосни, документів на які водій не мав.

Як повідомляв Житомир.info, 5 січня 2023 року у Житомирі на проспекті Миру патрульні зупинили DAF з причепом, в якому водій перевозив колоди сосни, їх розмір не збігався з вказаним у накладних.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: деревина дерево лісопродукція патрульні патрульний патрульна поліція 
Матеріали по темі