Здоров'я

Безкоштовні платформи, що надають українцям психологічну допомогу під час війни

30 January 2023, 10:22

Аби залишатися стійкими у воєнний час, треба дбати не лише про фізичне, а й про ментальне здоров'я. Розповідаємо про платформи, що надають безкоштовну психологічну допомогу.

Про це 29 січня повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Перелік платформ:

Цілодобова психологічна підтримка «Запорука»

Усі сеанси за замовчуванням анонімні та проходять у відеоформаті в найбільш зручних для користувача месенджерах – Viber, WhatsApp чи Telegram. Щоб отримати допомогу, зателефонуйте за номером безкоштовної гарячої лінії 0 800 4000 23.

«Хаб стійкості»

На сайті проєкту можна знайти поради з психологічної самодопомоги, а також записатися на консультацію до конкретного психолога чи психотерапевта.

Група психологічної підтримки «Разом»

Щоп’ятниці о 10:00 та 20:00 фахівці влаштовують безкоштовну групову терапію для українців. Зустріч організовують онлайн через застосунок Zoom. Приєднатися до конференції можна за цим посиланням.

Центр психологічної підтримки «ОбійМи»

Ініціатива психологів-волонтерів, які допомагають людям, котрі зазнали стресу внаслідок воєнних дій та переселення. Аби отримати допомогу, необхідно заповнити коротку форму.

Центр психологічного консультування Open Doors

Фахівці проєкту працюють із військовослужбовцями, їхніми сім’ями та іншими людьми, які зазнали психологічних травм через війну. Записатися на консультацію можна за посиланням.

Як повідомляв Житомир.info 14 листопада 2022 року, психологи благодійної організації ADRA Ukraine надають безкоштовну психологічну кризову допомогу внутрішньо переміщеним особам та постраждалому від війни населенню міста Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: допомога психологічна допомога війна Мінреінтеграції 
Матеріали по темі