Місто

В Житомирі визначили місця торгівлі розсадою та саджанцями і товарами ритуального призначення

8 February 2023, 13:08

Інспекції з благоустрою доручать організувати тимчасовий торговельний майданчик для торгівлі живими квітами, розсадою, саджанцями та іншими рослинами біля Житнього ринку – на вул. Небесної сотні, 8-10.

Відповідний проєкт рішення виконкому 7 лютого оприлюднений на сайті міської ради.

«Розглянувши звернення громадян, які вирощують у власних господарствах та реалізують квіти, розсаду, саджанці та інші рослини, відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив: комунальному підприємству «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради забезпечити організацію тимчасового торговельного майданчика для торгівлі живими квітами, розсадою, саджанцями та іншими рослинами з 01 березня 2023 року по 30 листопада 2023 року з 08.00 до 21.00 за адресою: вулиця Небесної Сотні, 8-10», - йдеться у проєкті рішення.

КП має обмежити надання торговельної площі на одну особу, яка здійснює торгівлю, в межах двох погонних метрів.

Крім того, 8 лютого оприлюднений проєкт рішення виконкому про облаштування в Житомирі з 3 квітня по 14 травня майданчиків для торгівлі товарами ритуального призначення.

«З метою задоволення потреби мешканців міста товарами ритуального призначення на час святкування Пасхи (Великодня) та поминального тижня, відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив погодити КП «Інспекція з благоустрою м.Житомира» Житомирської міської ради організацію тимчасових торговельних майданчиків для торгівлі товарами ритуального призначення, із забороною торгівлі штучними квітами, з 03 квітня 2023 року по 14 травня 2023 року з 08.00 до 21.00», - йдеться у проєкті рішення.

Такі майданчики будуть організовані за адресами:

вулиця Велика Бердичівська, 71 (ріг вул.Великої Бердичівської та Довженка);

проспект Миру, 8, 10;

вулиця Покровська, 96, 131, 151;

вулиця Вітрука, 13, 45;

вулиця Чуднівська, 133;

вулиця Київська, 89-91;

вулиця Небесної Сотні, 12-16.

Нагадаємо, минулого року відповідні майданчики в Житомирі діяли за тими ж адресами, крім того, виконком затверджував облаштування тимчасових майданчиків для торгівлі живими квітами з 1 березня по 10 березня.

Як повідомляв Житомир.info, в червні 2022 року начальниця дільниці по вирощуванню декоративних та квіткових рослин КП «Зеленбуд» Олена Бондарчук проводила мініекскурсію квітковими теплицями підприємства та розповісти про роботу під час війни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: квіти розсада квітка поминальні дні торгівля майданчик виконком 
Матеріали по темі