Культура

СКАЙ вирушає у всеукраїнський тур «Напролом»

22 March 2023, 09:30

Не так давно гурт СКАЙ відіграв завершальний концерт зимового туру. Абсолютно всі виступи пройшли з повним аншлагом, тому на численні прохання тих, хто не зміг потрапити на концерт взимку, а також тих, хто хоче відчути цей драйв ще раз, було прийняте рішення не зволікати та порадувати прихильників весняним туром. Трохи перепочивши, хлопці знов відправляються у всеукраїнський тур на підтримку нового альбому «Напролом».

«Ми вирушаємо в новий тур Україною, щоб бути разом з вами і в радості, і в горі, щоб дарувати світло і силу в нелегкі часи, радість і любов, впевненість і натхнення. І, звісно ж, донатити на ЗСУ. Лише так ми зможемо перемогти! У нас єдиний шлях -НАПРОЛОМ! І ми пройдемо його разом до нашої повної перемоги», - каже Олег Собчук, лідер гурту.

В рамках туру будуть презентовані нові пісні з альбому, це будуть особисті та дуже душевні прем'єри. Звісно, прозвучать і найулюбленіші хіти. Ті, під які синхронно співає весь зал; ті які так нас об'єднують та зігрівають в складні часи – «Тебе це може вбити», «Струна», «Подаруй світло», «Best друг» та багато інших. До речі, на глядачів чекає великий сюрприз - з'ясувалося, що у пісень також буває продовження! СКАЙ вже підготував продовження до хіта «Легковажна». Оцінити наступний романтичний трек можна буде під час концерту у вашому місті.

Частина коштів від проданих квитків буде відправлена на ЗСУ, всю звітність можна побачити на офіційних сторінках гурту в соціальних мережах. Це наш з вами вибір – допомагати й перемагати! Це наше рішення йти НАПРОЛОМ.

Зустрічай СКАЙ в своєму місті.


Купуй квитки тут: https://starlabel.pro/

Пресслужба гурту СКАЙ

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Скай концерт  
Матеріали по темі