Події

Поліція просить допомогти у розшуку бердичівлянина, який самовільно залишив медико-соціальну установу

3 April 2023, 10:47

Бердичівська поліція розшукує безвісно зниклого 65-річного В’ячеслава Сосницького, який має інвалідність і самовільно залишив медико-соціальну установу.

Про це 3 квітня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Бердичівського районного відділу поліції.

«Правоохоронці встановлюють місце знаходження Сосницького В’ячеслава Вікторовича, 1957 року народження. Чоловік уранці 2 квітня 2023 року самовільно залишив медико-соціальну установу у м. Бердичеві та донині про його місцеперебування нічого невідомо», – йдеться у повідомленні.

Прикмети зниклого: зріст близько 160-165 см, худорлявої тілобудови, волосся сиве.

Був одягнений у штани та куртку темного кольору.

Особливі прикмети: у чоловіка ампутована по лікоть ліва рука та права стопа.


Фото з сайту ГУНП

Громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо місця знаходження В’ячеслава Сосницького, просять повідомити за номером 0985966480 або «102» чи звернутися до найближчого відділку поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 17 січня 2023 року в поліції повідомили про розшук житомирянина Петрова Олександра Олексійовича, 1953 року народження, який напередодні пішов з дому й місце його перебування було невідомим. Вже наступного дня, 18 січня, чоловіка знайшли: люди помітили його на околиці Житомира й повідомили правоохоронцям, а ті передали розшуканого рідним.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Бердичів  
Матеріали по темі