Події

Поклала оком на прикраси і прихопила їх при нагоді: поліцейські викрили причетну до крадіжки жительку Житомирської області

8 April 2023, 14:30

До поліції звернувся житель Тетерівської громади із заявою про зникнення вартісних прикрас із будинку, з’ясувалося, що їх поцупила односелиця потерпілого, яка навідувалася до оселі чоловіка.

Про це 8 квітня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Днями до дільничного офіцера відділу поліції №1 Житомирського РУП, який працював на території обслуговування, звернувся житель Тетерівської громади. Чоловік розповів, що з його оселі зникли вартісний годинник та каблучка. Прикраси призначалися для доньки після її повернення з-за кордону. Поліцейські у ході першочергових слідчих дій встановили причетність до зникнення речей 46–річної односелиці потерпілого. Жінка зрідка навідувалася до оселі чоловіка і бачила прикраси, які лежали в одній з кімнат. Тож якогось разу, виходячи з помешкання, прихопила їх з собою.

Жінка визнала свою провину в учиненому. У неї і було вилучене викрадене майно.

Нині поліцейські встановлюють усі обставини діяння у рамках відкритого кримінального провадження.

Згідно з чинним законодавством крадіжка, учинена в період воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України), карається позбавленням волі на термін від 5 до 8 років.

Нагадаємо, 19 січня у Житомирі «працівниця» газової служби вкрала у пенсіонерки понад 18 тис. грн та золоті прикраси.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка прикраси прикраса годинник каблучка 
Матеріали по темі