Фоторепортаж

У житомирському храмі освятили шість тисяч пасок, які відправлять на передову. Фоторепортаж

12 April 2023, 13:05

12 квітня у Свято Михайлівському соборі освятили шість тисяч пасок в рамках благодійної акції департаменту освіти «Переможний Великдень».

Після освячення великодню випічку відправлять військовослужбовцям, що відстоюють територіальну цілісність України на передовій. Крім того, частина пасок буде передана військовим, які проходять лікування та реабілітацію, переселенцям і малозабезпеченим людям похилого віку.

«Ця акція – вітання від освітянської спільноти Житомира. Педагогічні колективи 92 закладів освіти міста доєдналися і зібрали кошти для випікання пасок, які виготовили на нашому хлібозаводі. Основна мета акції – щоб до кожного з тих, хто боронить Україну, доїхала на фронт пасочка, порадувала захисників і наблизила нашу спільну перемогу. Загалом ми відправлятимемо дев’ять тисяч пасок. Перші три тисячі пасок освятили перед Великоднем християн західного обряду. Волонтери вже доставили їх у зони проведення бойових дій. Сьогодні освячуємо ще шість тисяч», – розповів директор департаменту освіти міської ради Валентин Арендарчук.

Як купувати пасочки з користю для ЗСУ – у фотоісторіях житомирських волонтерок

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Пасха Великдень паска освячення передова  
Матеріали по темі